Rácz Mónika - okleveles
masszőr és jóga oktató

A TESTÜNK, A LELKÜNK, ÉS A SZELLEMÜNK állapota határozza meg emberi potenciánkat, létünket. A Nika masszázs és jóga ezeken a területeken szolgál titeket, hogy elérjétek a teljes EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT, ÉS TUDATOSSÁGOT!

Célom a vendégeim elégedettsége, a folyamatos fejlődés, hogy minél több területen segítsem azokat, akiket hozzám irányít a gondviselés.

Rácz Mónika – Nika

Bemutatkozásom

2008-ban egy külföldi önismereti utazásom során kerültem kapcsolatba a spirituális igazságokkal, jógával, a lélek dolgaival, a különböző masszázsterápiákkal, és tapasztaltam meg azok rendkívüli hatásait.

Az ayurvédikus masszázs amikor el kezdtem tanulni és gyakorolni, valahogy olyan érzés volt, mintha mindig is ezt csináltam volna. A kint töltött idő alatt nagy spirituális és lelki fejlődésen mentem keresztül, amely azóta is meghatározza az életem. Hazatérésem után született meg bennem a döntés, hogy ezeket a szakmákat, mint életpályát válasszam, illetve a  jóga tanulmányaimat is tovább folytathattam  egy indiai mester mellett itt Budapesten, mígnem lehetőségem nyílt rá, hogy jóga oktató legyek.

Közben  más masszázstípusokat is elsajátítottam. Svédmasszázs, wellness masszázsok, lávaköves masszázs, irodai székmasszázs. Majd ezek után a masszőri pályám 4-5 csillagos hotelekben, spa-kban folytatódott, illetve irodákhoz is jártam és járok ma is. A  külföldi  és az itthoni tovább tanulás tapasztalatai, elsajátított önfejlesztési technikái szép lassan összeértek bennem, és kialakult a Nikamasszázs filózófája és célja.

Holisztikus szemléletem révén úgy hiszem, hogy bár emberi testben születünk le a földre, ami látható és megfogható, vagyis anyagi, léteznek nem látható testeink is, ezek az energiatestünk rétegei, melyek körül veszik a fizikai testünket, és át is szövik azt, és persze itt a lélek is, amely leszáll a leszületendő testünkbe. Lelkünk és energia rendszerünk állapota, nagyban meghatározza érzelemvilágunkat, és a minket ért különböző helyzetekre való reakcióinkat, illetve, hogy mit fogunk fel, és értünk meg a körülöttünk lévő világunkból.

A testünk, a lelkünk és a szellemünk állapota határozza meg emberi potenciánkat, létünket. A Nika masszázs és jóga ezeken a területeken szolgál titeket, hogy elérjétek a teljes egészséget, boldogságot és tudatosságot!

A kezeléseim és a terápiák egy kiegyensúlyozott, egészséges életvitel, valamint a test a lélek és szellem harmóniájának megteremtését szolgálják.

Galéria rólam és a szalonról