Masszázs csomagok uraknak és hölgyeknek

Ajándékozz pihenést, törődést, egészséget, kényeztetést barátodnak, párodnak, családtagjaidnak. Ezek a masszázs csomagok minden igényt kielégítenek, nézz körül és válaszd ki a legmegfelelőbbet!

Igény szerint egyedi csomagok összeállítására is van lehetődég!

ÉRZÉKI CSOMAG

Ez a kezelés ajánlott akár a  hideg időszakban akár azoknak, akik egy kis feltöltődésre, energetizálásra , bőrük feltöltésére, hidratálására vágynak.  A kezelés során kezelt terület az arc, teljes test és a talp is. A csokoládé sok vitamin és ásványi anyagtartalma  bőrregenáráló és bőrfiatalító hatásáról híres, valamint,  endorfin ( boldogság hormon) felszabadulást idéz elő, amely jelentősen javítja a vendég közérzetét . A csomag része egy csokoládés testradírozás  majd meleg csokoládé olaj és krém keverékkel  történik a finom masszázs. Teljes testi, lelki felüdülés!

24.500 Ft / 110 perc

 

BELSŐ ERŐ CSOMAG

A masszázs azoknak ajánlott, akik nagy hajtás vagy ünnepi előkészületek előtt, után legyengültek, esetleg kezdődő nátha, influenza jeleit veszik észre magukon. E kezelés célja az immunrendszer, és az egész szervezet megerősítése. A kezelés során citrusos, mentás és eukaliptusz illó olajjal dolgozik a teapeuta, kezeli a teljes testet illetve a kezelés részeként választható még egy talpmasszázs vagy egy energetizáló kezelés is.

A talpmasszázs során az immunerősítés az ami még fokozható, illetve a test öngyógyító folyamatainak a beindítása.  Az energetizáló kezelés során a kezelő több életenergiát juttat a vendég testének azon részébe, ahol energia hiány van éppen.

22.000 Ft / 110 perc

 

RAGYOGÁS CSOMAG

Tisztítás a testnek és léleknek egyaránt! Ezt szolgálja ez a csomag, mely testradírozást és mézes olajos masszázst tartalmaz. A méz fokozza a test anyagcseréjét, csökkenti a cellulitiszt, hatására a bőr hidratáltabb és feszesebb lesz. A kezelés során a terapeuta a teljes testet és talpat kezeli.

19.000 Ft / 85 perc

 

ÁLOM CSOMAG

Ez a kezelés nyugtató, stresszoldó hatása miatt nagyon közkedvelt az év végi utolsó hajtásból egy kis menekülést, nyugalmat hozhat mindenki életébe, mindamellett oldja az izom feszültségeket is. A kezelés 100 %-os  tisztaságú levendula olajjal történik, mely során a  teljes test mellett a talp, az arc és a fej is kap energiát.

18.500 Ft / 85 perc

 

ELŐJEGYZÉS A SZOLGÁLTATÁSOKRA

Az űrlap segítségével elküldheti időpontfoglalási igényét. Elérhetőségei egyikén keresni fogom, hogy véglegesítsük a foglalást. Kezelés lemondása 24 órával a kezelés előtt tehermentesen lehetséges, azonban ha a lemondás át lépi a 24 órás határt, bérlet esetében kezelési alkalom veszítésésvel jár, egyéb esetben pedig a kezelés árának a fele kifizetendő.