Relaxációs arc és fejmasszázs hölgyeknek és uraknak

Ez az igen kedvelt kényeztető masszázsforma mindenkinek ajánlott, csökkenti a fáradtságot, megelőzi és késlelteti az öregedést. Javítja az arc feszességét, rugalmasságát, stimulálja a fejbőr keringését, oldja a nyak és váll izmaiban felgyülemlett feszültséget, csillapítja a fejfájást, kitűnően alkalmas a stressz a levertség és az enyhe depresszió oldására.

A fej masszázsának nagy szerepe van az idegek kiegyensúlyozásában, nyugtatásában. Az arcon és fejen lévő akupresszúrás pontok masszírozása javítja a  közérzetet, csökkenti a stresszt, oldja a feszültséget.

A masszázs növeli az arcszövetek vérellátását, javítja a keringést, kitisztítja a salakanyagokat.

A masszázs során az arc tisztítása után, napraforgó, körömvirág, jojoba, homoktövis, kamilla és ligetszépe gyógynövényeket tartalmazó ránctalanító, bőrápoló olaj kerül bemaszírozásra a bőrbe, és segít az arc megfiatalításában, kisimításában.

A kezelés alatt olyan technikát használok, mely során a toka csökkenését és az arc fogyását lehet megtapasztalni, valamint az arcbőr feszessége és a két oldal harmonizálása érhető el.

ELŐJEGYZÉS A SZOLGÁLTATÁSOKRA

Az űrlap segítségével elküldheti időpontfoglalási igényét. Elérhetőségei egyikén keresni fogom, hogy véglegesítsük a foglalást. Kezelés lemondása 24 órával a kezelés előtt tehermentesen lehetséges, azonban ha a lemondás át lépi a 24 órás határt, bérlet esetében kezelési alkalom veszítésésvel jár, egyéb esetben pedig a kezelés árának a fele kifizetendő.


  Relaxációs arc- és fejmasszázs árak

  EGY ALKALOM5 ALK. BÉRLET10 ALK. BÉRLET
  25 perc8.500Ft39.100Ft73.100Ft
  55 perc12.000Ft55.200103.200Ft
  85 perc---
  110 perc---

  Relaxációs arc- és fejmasszázs menete

  A masszázs fűtött, hangulatos helységben masszázságyon történik. A meleget takaró biztosítja, a kényelmes elhelyezkedést, a lábak alátámasztását párna szolgálja.

  A masszázs az arc tisztításával kezdődik, majd napraforgó, körömvirág, jojoba, homoktövis, kamilla és ligetszépe gyógynövényeket tartalmazó ránctalanító, bőrápoló olaj kerül bemasszírozásra az arcbőrbe.