Ajándékkártya & Akció

Lepje meg párját, rokonait, ismerősét, esetleg üzleti partnerét születésnapja, névnapja alkalmából, évfordulón, karácsonykor vagy ünnepnapokon!

AJÁNDÉKKÁRTYA

Nincs is jobb ajándék egy kényeztető, lazító, különleges masszázsnál. Olyan kényeztetést és gondoskodást adhatok ajándékba, amiből sohasem lehet elég.

Az ajándékkártya bármilyen a weboldalon megtalálható masszázs kezelésre, masszázs csomagokra, wellness kezelésekre, alternatív terápiákra,  jógára, bérletekre érvényes. Az adott szolgáltatás árának megfelelő összegért megvásárolható.

Az ajándékkártyát a stúdióban személyesen lehet átvenni.  Az ajándékkártyák nem visszaválthatóak, és felhasználásukhoz bejelentkezés szükséges. A kártyák érvényessége a kiállítástól számítva 3 hónap.

SZÜLETÉSNAPI AKCIÓ

Minden kedves vendégem 20% kedvezményben* részesül, minden masszázsfajtából születésnapja alkalmából!

A kedvezmény csak saját részre fizetett masszázst igénybe vevő személyre szól, a születési hétben érvényesíthető, és a személyi igazolvány bemutatása szükséges az igénybevételéhez.

Azok számára akik szeretteiket / ismerőseiket szeretnék meglepni a születésnapjuk alkalmából ajándékkártya megvásárlására van lehetőség. Ez esetben az ajándékozónak egy másik ajándékkártyával szeretnék kedveskedni, melynek értéke a szülinapi ajándék 20%-a.

*Az kedvezményes ajánlatok  a 25 perces kezelések kivételével minden kezelésre vonatkoznak.

SAHAJA KEZELÉS AKCIÓ

A kezelésről bővebben az elternativ terápiák menüpontban, a sahaja kezelés kattintva olvashat. Az AJÁNDÉK KONZULTÁCIÓ egy finom tea mellett, meleg, hangulatos, nyugodt környezetben beszélgetéssel kezdődik, majd attól függően, hogy mire van szükség megkezdődhet a kezelés.

Miből áll a kezelés:  Konzultáció + Kezelés + utó kezelés
Ára és időtartama: 85-110 perc, Most 18.000Ft helyett 15.000 Ft az ajándék konzultációval.