Reiki kezelés uraknak és hölgyeknek

A gyógymód eredetileg Tibetből származik, valamint a 2500 éves szankszrit írásokban is utalnak rá. Egy japán szerzetes Dr. Mikao Usui fedezte fel majd adta tovább a XXI. században.

A reiki jelentése: univerzális életenergia.
A rei: kozmikus energia.
A ki: alapvető élet energia.

A tan szerint minden földre születő lény bizonyos mennyiségű életenergiával érkezik, amit élete során használ. Ha azonban az elhasznált energiát nem pótoljuk testi vagy lelki betegségek jelentkezhetnek. Ha az életerő energiánk szintje lecsökken, fáradság, kimerültség, szorongás, ingerlékenység, depresszió jelentkezhet nálunk. A kezelés során a reiki közvetítő csatornaként használja önmagát, így segíti a gyógyító energia az univerzális életerő áramlását a páciens testébe.

Ha gyógyulást keresel, nyitott vagy és engeded hogy ez az energia átáramoljon rajtad akkor az egészségi állapotodban a javulás bekövetkezik.

ELŐJEGYZÉS A SZOLGÁLTATÁSOKRA

Az űrlap segítségével elküldheti időpontfoglalási igényét. Elérhetőségei egyikén keresni fogom, hogy véglegesítsük a foglalást. Kezelés lemondása 24 órával a kezelés előtt tehermentesen lehetséges, azonban ha a lemondás át lépi a 24 órás határt, bérlet esetében kezelési alkalom veszítésésvel jár, egyéb esetben pedig a kezelés árának a fele kifizetendő.


    Reiki kezelés árak

    EGY ALKALOM5 ALK. BÉRLET10 ALK. BÉRLET
    35-45 perc8.500Ft39.100Ft73.100Ft

    A reiki kezelés menete

    A kezelés során a páciens kényelmes öltözetben elhelyezkedik a kezelő ágyon, majd egy takaróval betakarva pihen. Halk, kellemes gyógyító zene szól, majd a terapeuta a kezét helyezi a páciens fejére, és teste bizonyos részeire. Érdemes a kezelésre nyugodt gyomorral érkezni, nem teli hassal.