Masszázskezelések
megelőzésre és problémákra

A masszázskezelések számos probléma megoldása, korrigálása mellett, fontos szerepet játszanak az idegek nyugtatásában, közérzetünk jelentős javulásában és lelki állapotunk stabilizálásában is. Olvass részletesebben a masszázsokról és válaszd a hozzád illőt.

Wellness kezelések
a testi és lelki töltődésért

A wellness kezelések abban térnek el a masszázskezelésektől, hogy nem csak a testi letapadások, csomók és az izomzat kezelésére irányulnak, hanem a lelki megújulás mellett a test kényeztetésére, átformálására, szépítésére és táplálására fokuszál. Nézz körbe a kezelések között ha úgy érzed szüksége van a testednek egy kis extra formálásra, táplálásra, energetizálásra, feltöltődésre.

Alternatív terápiák
a teljes egészed fejlődéséért

Az alternatív terápiák feltételezik, hogy a betegségek az emberi testben áramló életenergiák egyensúlyzavara miatt alakulnak ki. Ennek megelőzése érdekében a technikák célja, hogy fokozza az elme képességét így befolyásolva a test funkcióit és tüneteit, valamint segítenek tudatosabban élni és pozitív változásokat teremteni életünkben. Ezen terápiáknak a célja a fizikai test betegségeinek megelőzése mellett a karbantartás, az érzelmi, szellemi, és intellektuális fejlődés.