Irodai jóga vezetőknek és alkalmazottaiknak

Ajánlom cégek verseny- és teljesítőképességének javítására illetve alkalmazottaik részére. Forduljon hozzám bizalommal, ha önnek fontos saját és kollégái egészsége.

Munkahelyünkön és a mindennapokban rengeteg feszültség, stressz ér minket, az asztal és számítógép előtt töltött órák fizikailag és szellemileg is kimerítőek, valamint az egyoldalú testtartás deformitást okozhat a testünkben. Nyak, váll, csípő, derékfájdalmak léphetnek fel.

A jobb közérzet és izomfeszültségek valamint a stressz oldására ajánlom az irodai jógát, mely segít megnyugtatja az elmét, segíti a koncentrációs készséget, kiegyensúlyozza, harmonizálja a testet, szellemet, és az érzelmeinket.

Az irodai jógáról

Az irodai jóga 60 perces. Lehetőség van csoportos és magán jóga órára is, munkavégzés után, ha a hely adottságai megengedik. A gyakorlatok  magasabb tudatosságot, koncentrációt, kiegyensúlyozottságot és harmóniát teremtenek. Normalizálják a testsúlyt, csökkentik a testi fájdalmakat, a stresszt, a depressziót, harmonizálják és energetizálják az egész testet és az idegrendszert. Jótékonyan hatnak a test keringési, emésztési, szaporodási és endokrin mirigyeire, rendszeres végzésével egy jobb egészségi állapot érhető el.

Az irodai jóga óra tartalma

Meditációval, tisztító, légző gyakorlatokkal és testgyakorlatokkal harmonizál.

Az óra helyet igényel: terem, kisebb szoba, esetleg üres iroda. Egy koordináló személy segíthet a programot terjeszteni, publikálni és a jelentkezőket összegyűjteni, illetve az oktató is végezheti e-mailen keresztül.

A résztvevők polifómot hoznak maguknak.

Kérjen ajánlatot

Az árat meghatározhatja a helyszín, a létszám, a rendszeresség, és a finanszírozási módozatok!

Kapcsolatfelvétel: info@nikamasszazs.hu