Prána kezelés uraknak és hölgyeknek

A prána (életerő vagy ki) jelen van a napfényben, a földben, a vízben, a levegőben, a fákban és minden élőlényben, életben tartja a testet és óvja annak egészségét egy életen át. Azonban a kor előre haladtával, vagy a szervezet egyensúlyának felborulásával, betegség miatti legyengülés okán, az életerőt kisebb mértékben vagy egyáltalán nem tudjuk felvenni tovább. Az élet fenntartásához tehát a szervezetnek életerőre, pránára van szüksége.

A szervezet általában egy bizonyos mértékben képes meggyógyítani magát, ha valakiknek például égési vagy egyéb sebe lesz, a szervezet pár nap, hét alatt, ha nem is teszünk rá antibiotikumot begyógyítja azt. A vírusos fertőzésre jelenleg nincs gyógyszer, ám ha valakinek vírusos fertőzés okozza a köhögését vagy a nátháját, a szervezet néhány hét alatt gyógyszer nélkül is meggyógyítja magát.

A prána gyógyítás ősi tudomány és művészet, amely a fizikai testben lévő pránával való műveleteket foglalja magában. A prána kezelő életerőt irányít az erőtlen beteg területre, feltölti a hiányt, ezáltal a test öngyógyító folyamatai beindulnak és javul az egészségi állapot. A prána kezeléssel mind fizikai, mind pszichés vagy lelki problémák esetén is igen hatásos eredmény érhető el.

ELŐJEGYZÉS A SZOLGÁLTATÁSOKRA

Az űrlap segítségével elküldheti időpontfoglalási igényét. Elérhetőségei egyikén keresni fogom, hogy véglegesítsük a foglalást. Kezelés lemondása 24 órával a kezelés előtt tehermentesen lehetséges, azonban ha a lemondás át lépi a 24 órás határt, bérlet esetében kezelési alkalom veszítésésvel jár, egyéb esetben pedig a kezelés árának a fele kifizetendő.


  Prána kezelés árak

  EGY ALKALOM5 ALK. BÉRLET10 ALK. BÉRLET
  40-85 perc12.500Ft52.200Ft85.000Ft

  A prána kezelésről

  A prána kezelési rendszer meg alkotója a Fülöp szigetekről származó Choa Kok Sui mester volt, aki már fiatalon 12 évesen a spirituális, paranormális tanokat, a  teozófiát, jógát tanulmányozta. A tanító több mint 20 évet töltött azzal, hogy kifejlessze és tökéletesítse a pránikus energiagyógyászatot.

  A prána kezelés alapelvei

  • A prána kezelésnek nem célja hogy a hagyományos gyógyítást felváltsa, csupán kiegészíti azt.
  • A prána kezelők nem orvosok, de az orvosok lehetnek prána kezelők.
  • A prána kezelők nem állítanak fel orvosi diagnózist.
  • A prána kezelők nem írnak fel gyógyszereket és vagy gyógymódokat receptre.
  • A prána kezelők nem avatkoznak be a felírt gyógyszeres és vagy egyéb orvosi kezelésbe.

  A Prána kezelés menete

  A kezeléshez orvosi diagnózis szükséges, majd a kezelés során a páciens kényelmes öltözetben elhelyezkedik a széken vagy a kezelő ágyon, majd egy takaróval betakarva pihen. Halk, kellemes gyógyító zene szól, míg a terapeuta a munkáját végzi. Érdemes a kezelésre nyugodt gyomorral érkezni, nem teli hassal.

  Megosztom veletek, hogy hogyan kerültem kapcsolatba én ezzel a kezeléssel.

  2010-ben colitis ulcerozát diagnosztizáltak nálam, ez egy igen komoly betegség, amelyből az orvosok szerint nem igazán lehet felgyógyulni és sajnos egész életig tartó gyógyszeres kezelést igényel. Nos, az igazi probléma ott kezdődött, amikor a gyógyszer már nem hatott, és mivel a további vérvétel nem mutatott ki rossz irányú változást, sajnos nem kaptam más kezelést. Emiatt az állapotom egyre csak romlott, mígnem az ügyeleten kötöttem ki, hogy azonnal adjanak egy beutalót egy kórházba. Az ottani orvos közölte, hogy ez a betegség sajnos nem gyógyítható, ha a gyógyszer nem használ, sajnos nincs mit tenni, esetleg ha még rosszabb lesz a helyzet,

  akkor műtéti úton jön az eltávolítás vagy egyéb nem kívánatos megoldás, amit most nem is részleteznék, mert élhetetlen egy állapot. Ezen aztán annyira kiakadtam, hogy azonnal elkezdtem keresni, kutatni a különböző lehetséges segítséget. A keresések során persze nem elsőre találtam rá erre a lehetőségre, így az egészségi állapotom egyre csak romlott. Nyugodtan állíthatom, hogy meg jártam a poklok poklát mire végül rá találtam erre a kezelésre. Először találtam valakit, aki ezzel az energia kezeléssel el kezdett velem foglalkozni, és amikor javulni kezdett az állapotom azonnal meg akartam tanulni ezt a technikát, hogy segítsek a jövőben magamon

  a családomon és esetleg másokon is, ha nagy a baj. Így elsajátítottam ezt a tudást és azonnal alkalmazni kezdtem magamon. A kezelésem 3 hónapig tartott, de végül fizikailag és lelkileg is jelentős javulást tapasztaltam. Idővel saját döntéssel el hagytam a gyógyszereket is, persze figyelve további állapotomat, azóta is ezzel a kezeléssel tartom fenn a jelenlegi gyógyult állapotom, illetve évente elmegyek egy kivizsgálásra, amely lelki nyugalmat és vissza igazolást is nyújt nekem. Ezért úgy döntöttem, hogy alázattal megosztom ezt a csodát másokkal is, és bővítem a szolgáltatásaimat ezzel a kezeléssel.

  Akik már kipróbálták

  ELŐJEGYZÉS A SZOLGÁLTATÁSOKRA

  Az űrlap segítségével elküldheti időpontfoglalási igényét. Elérhetőségei egyikén keresni fogom, hogy véglegesítsük a foglalást. Kezelés lemondása 24 órával a kezelés előtt tehermentesen lehetséges, azonban ha a lemondás át lépi a 24 órás határt, bérlet esetében kezelési alkalom veszítésésvel jár, egyéb esetben pedig a kezelés árának a fele kifizetendő.